Feil 801540DF vises når du prøver å opprette en konto eller kjøpe noe på Xbox Live

Problem

Du ser kanskje en feilmelding som ligner på en av disse meldingene når du prøver å opprette en konto eller kjøpe noe på Xbox Live:

Sorry, this action can't be performed at this time. Try again later. Visit www.xbox.com/support for more information.

Status code: 801540DF

Action can't be preformed

Status code: 801540DF

Dette kan bety at det er et problem med faktureringsinformasjonen for kontoen din.

Løsninger

• Løsning 1: Bekreft at du kan logge på Microsoft-kontoen din

Bekreft at du kan logge på Microsoft-kontoen din for å løse dette problemet. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg på Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med passordet, kan du se Tilbakestille passordet.

2. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
    3. Når du har korrigert eventuelle feil, bekrefter du informasjonen i Microsoft-kontoen din. Bekreft for eksempel faktureringsinformasjonen, kredittkortinformasjonen eller informasjonen under Passord og sikkerhetsinformasjon.
    4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
    5. Prøv å opprette en Xbox Live-konto eller kjøpe noe igjen.
  • Løsning 2: Kontakt banken eller kredittselskapet

Xbox Live-kjøpet kan ha mislyktes fordi:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
    • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
    • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
    • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken din, og kontroller at kortet du bruker er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.