Feilkode 80154303 vises når du endrer gamertagen på Xbox Live

Du ser følgende feilkode når du prøver å endre Xbox Live-gamertagen:

80154303

Dette kan bety at den nye gamertagen du har valgt, allerede brukes eller ikke er tilgjengelig.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å velge en annen gamertag.

Xbox Live-gamertager er unike og personlige. Vi beskytter det unike ved gamertager ved at vi ikke tillater opprettelse av samme gamertag med annen bruk av mellomrom. Hvis for eksempel "Tøffgamertag" allerede er i bruk, betyr det at "Tøff gamertag" og "tøff gamer tag" også allerede er i bruk.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.