Feilkode 80159018 vises når du prøver å laste ned profilen din eller koble til Xbox Live

Følgende feilkode vises når du prøver å laste ned profilen din eller koble til Xbox Live:

80159018

Dette kan bety følgende:

• Det har oppstått et nettverksproblem, enten med Xbox Live eller nettverkstilkoblingen din.
  • Området du har angitt på kontoen, samsvarer ikke med området du er i.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller at Microsoft-kontoopplysningene er oppdatert.

Kontroller at alle Microsoft-kontoopplysningene er gjeldende, deriblant området du bor i. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om å administrere Microsoft-kontoen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Slett Xbox Live-profilen din, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

Slik gjør du det:

1. Slett Xbox Live-profilen din.
    1. Gå til Innstillinger fra Xbox-dashbordet, og velg deretter Systeminnstillinger.
    2. Velg Lagring.
    3. Velg Alle enheter.
    4. Velg Profiler.
    5. Velg gamertagen for profilen du vil slette.
    6. Velg Slett.
    7. Velg Slett kun profilen. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  2. Tøm systembufferen for å fjerne eventuelle skadede data. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  3. Last ned Xbox Live-profilen din:
    1. Trykk Xbox-guideknappen (den store X-knappen midt) på håndkontrolleren.
    2. Velg Last ned profil.
    3. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Hvis du ikke husker legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, kan du se løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
    4. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
      Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må legitimasjonen for den tilknyttede Microsoft-voksenkontoen angis for at du skal kunne laste ned profilen.
    5. Velg lagringsenheten for profilen din.
      Nedlasting av profilen starter. Når profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil kreve passordet for Microsoft-kontoen din for å logge på profilen. Alternativet Husk passord er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir spurt om passordet hver gang du logger på, med mindre du endrer denne innstillingen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Bruk følgende informasjon til å feilsøke nettverket og Xbox Live-tilkoblingen:

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.