Feilkode 8015D002 vises når du logger på Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Account does not exist.
Status Code: 8015D002

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et problem med kontoen din. Sikkerhetsinformasjonen for kontoen må for eksempel kanskje oppdateres.
  • Profilen som er lagret på Xbox 360-konsollen, er skadet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Gå til statussiden for Xbox Live for å se om tjenesten er oppe og går. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med det, kan du prøve løsningen Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Trykk eller klikk Endre passord og annet under Sikkerhet og personvern.
  3. Bekreft e-postadressen og telefonnummeret under Sikkerhetsinformasjon hjelper deg med å sikre kontoen din. Legg til eller oppdater denne sikkerhetsinformasjonen om nødvendig.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Prøv å logge på Xbox Live på nytt.

Løsning 3: Last ned Xbox Live-profilen din på nytt.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Flytt først Xbox Live-profilen din. Slik gjør du det:
    1. Formater en ekstra minnepinne som en minneenhet.
    2. Koble minnepinnen til konsollen.
    3. Gå til settings fra dashbordet, og velg deretter Storage.
    4. Velg All Devices.
    5. Velg Gamer Profiles, og velg deretter spillerprofilen din.
    6. Velg Move.
    7. Velg minneenheten du vil flytte profilen din til.
    8. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  2. Tøm systembufferen. Slik gjør du det:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
picture
    1. Gå til Settings, og velg System Settings.
    2. Velg Storage eller Memory.
    3. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
    4. Velg Clear System Cache.

Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

1. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
  2. Last ned Xbox Live-profilen din på nytt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.

Hvis du nylig har aktivert totrinnsbekreftelse

Hvis du har aktivert totrinnsbekreftelse og opprettet et app-passord, kan du bruke dette app-passordet til å logge på Xbox Live.