Feil 8015D002 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Account does not exist.
Status Code: 8015D002

Dette kan bety at det et problem med kontoen din. Sikkerhetsinformasjonen for kontoen må for eksempel kanskje oppdateres.

Obs!  Før du prøver løsningene nedenfor, kan du se om Xbox Live-tjenesten er i drift, ved å gå til statussiden for Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Har du nylig registrer deg for totrinnsbekreftelse?

Hvis du nylig har aktivert totrinnsbekreftelse, kan det hende du ikke vet hvordan du logger på en app eller enhet som ikke godtar sikkerhetskoder. Enkelte apper (som e-postapper på smarttelefoner) og enheter (som Xbox 360) kan ikke be deg om å angi et sikkerhetsbevis når du prøver å logge på. Hvis du får en feilmelding om feil passord med en app eller enhet, må du opprette et unikt app-passord for å logge på. Når du har logget på med app-passordet, er du klar til å bruke appen eller enheten. Du bruker dette nye app-passordet til å logge på enheten i stedet for å bruke passordet for Microsoft-kontoen.

Du må opprette og logge på med et app-passord én gang for hver app eller enhet som ikke kan be deg om et sikkerhetsbevis. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Trykk eller klikk Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
    Hvis du blir bedt om et sikkerhetsbevis, angir du det og trykker eller klikker Send.
  3. Trykk eller klikk Opprett et nytt app-passord under App-passord.
    Et nytt app-passord genereres og vises på skjermen.
  4. Når du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen, angir du app-passordet du opprettet på nettet.
  5. Når du har logget på med app-passordet, er du klar til å bruke appen eller enheten. Du bruker dette nye app-passordet til å logge på enheten i stedet for passordet for Microsoft-kontoen.

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen

Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Microsoft-kontoen.
    Obs! Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med passordet, må du tilbakestille passordet.
  2. Klikk Rediger sikkerhetsinformasjon.
  3. Bekreft sikkerhetsinformasjonen. Bekreft for eksempel telefonnummeret, den alternative e-postadressen og informasjonen i sikkerhetsspørsmålet.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Prøv å logge på Xbox Live igjen.

Løsning 3: Slett og last ned Xbox Live-profilen på nytt

Hvis du vil ha hjelp, kan du se Administrere gamertag og profil.

Løsning 4: Tømme systembufferen

Slik tømmer du systembufferen:

1. Trykk på Guide-knappen på håndkontrolleren, velg Settings og velg deretter System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
picture
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
picture
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.