Feilkode 8015D002 vises når du logger på Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live på konsollen:

Sorry, either that's the wrong password, or that email doesn't have an Xbox membership. Please try again.
Status Code: 8015D002

Dette betyr at det et problem med kontoen din.

Løsninger

Løsning 1: Bruk et app-passord til å logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen.

Hvis du nylig har aktivert totrinnsbekreftelse, blir du bedt om å angi brukernavn og passord for Microsoft-kontoen neste gang du laster ned Xbox-profilen eller logger på Xbox 360-konsollen. Du må imidlertid angi app-passordet i stedet for passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du har glemt app-passordet, eller hvis du ikke har opprettet et, kan du generere et nytt app-passord og logge på konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på kontoen din i en nettleser.
  2. Trykk eller klikk Administrere avansert sikkerhet under Sikkerhet og personvern.

Hvis du blir bedt om en sikkerhetskode her, angir du den og trykker eller klikker Send inn.

3. Trykk eller klikk Opprett et nytt app-passord under App-passord.

Et nytt app-passord genereres og vises på skjermen.

4. Logg på Xbox Live på Xbox 360-konsollen ved å bruke e-postadressen for Microsoft-kontoen og app-passordet du genererte i trinn 2.

Kontroller at det er merket av for Remember Password hvis du ikke vil angi et app-passord på nytt hver gang du logger på denne konsollen.

Løsning 2: Deaktiver totrinnsbekreftelse.

1. Logg på kontoen din i en nettleser. Trykk eller klikk Administrere avansert sikkerhet under Sikkerhet og personvern.
  2. Trykk eller klikk Deaktiver totrinnsbekreftelse.
  3. Når du blir bedt om å bekrefte, trykker eller klikker du Ja.

Løsning 3: Hvis totrinnsbekreftelse ikke er aktivert.

Hvis totrinnsbekreftelse ikke er aktivert, har du kanskje feil passord. Du kan prøve på nytt eller tilbakestille passordet for kontoen.