Feilkode 8015d005 vises når du logger på en Xbox 360-konsoll

Du ser følgende feilkode når du logger på kontoen på en Xbox 360-konsoll:

8015d005

Denne feilkoden vises når du må endre passordet for Microsoft-kontoen.

Løsning

Endre passordet for Microsoft-kontoen

Du kan endre passordet for Microsoft-kontoen fra en PC som er koblet til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Endre passordet for Microsoft-kontoen.