Feilkode 80162711 vises når du prøver å logge på Xbox Live eller legge til valuta på Microsoft-kontoen

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live eller legge til poeng på Microsoft-kontoen:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 80162711

Dette kan bety at det er et problem med kontoen din. Det kan for eksempel hende at informasjonen på Xbox-konsollen er utdatert, eller du må kanskje bekrefte informasjonen på Microsoft-kontoen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kjør tilkoblingstesten for Xbox Live.

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg System.
  3. Velg Nettverksinnstillinger.
  4. Velg nettverket ditt.
  5. Velg Test tilkoblingen til Xbox Live.

Løsning 2: Kontroller informasjonen for Microsoft-kontoen.

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med det, kan du prøve å tilbakestille passordet.
  2. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
  3. Når du har løst eventuelle feil, bekrefter du informasjonen for Microsoft-kontoen din. Bekreft for eksempel faktureringsinformasjonen og informasjonen under Passord og sikkerhetsinformasjon.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Logg på Xbox Live, eller prøv å legge til valuta på kontoen på nytt.

Løsning 3: Prøv å logge på på Xbox.com.

1. Klikk Logg på øverst på en xbox.com-side, for eksempel denne.
  2. Skriv inn brukernavnet og passordet for Microsoft-kontoen din, og klikk deretter Logg på.
  3. Hvis du kan logge på Xbox.com, prøver du å logge på på Xbox-konsollen på nytt.

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Xbox.

Hvis de foregående løsningene ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.