Feilkode 80167611 vises når du logger på eller foretar et kjøp på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å logge på eller foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live.
80167611

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det har oppstått et problem med betalingsalternativet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-30T18:41:28.7068444+00:00

Løsning 2: Bekreft faktureringsinformasjonen som er knyttet til betalingsalternativet.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Velg Faktureringsinformasjon, og gå gjennom faktureringsinformasjonen din.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 3: Fjern betalingsalternativet, og legg det til på kontoen på nytt.

Hvis de forrige løsningene ikke fungerte, kan du prøve å fjerne betalingsalternativet og deretter legge det til på nytt i kontoen:

1. Fjern betalingsalternativet fra kontoen. Gå til en av følgende sider hvis du vil gjøre det:
  2. Slett filen Systemdata for markedsplassen på Xbox 360-konsollen:
    1. Gå til innstillinger på konsollen, og velg deretter System.
    2. Velg Lagring.
Systeminnstillinger-skjermen vises med Lagring valgt.
  1. Velg den primære lagringsenheten.
  2. Velg System Items.
  3. Velg Systemdata for markedsplassen.
  4. Velg Slett.
  5. Start konsollen på nytt.
  1. Legg til betalingsalternativet på nytt i kontoen. Gå til en av følgende sider hvis du vil gjøre det: