Feilkode 80169E7F vises når du logger på eller foretar et kjøp på Xbox 360

Du ser en av følgende feilmeldinger når du prøver å logge på eller foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Can't retrieve information from Xbox Live.
80169E7F

Dette kan bety ett av følgende:
  • Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det har oppstått et problem med betalingsalternativet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Se etter tjenestevarsler på Xbox Live status eller se om det er et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Bare for kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om et SMS- eller talevarsel når den fungerer igjen. Klikk på Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Slett betalingsalternativet, og legg det deretter til på nytt

1. Gå til commerce.microsoft.com, og logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
    Obs!  Hvis du får en melding om at det er et problem med kontoen din, følger du fremgangsmåten for å løse problemet.
  2. Bekreft betalingsinformasjonen. Bekreft for eksempel at følgende er tilfelle:
    • Betalingsalternativet er gyldig og aktivert.
    • Faktureringsinformasjonen er den samme faktureringsinformasjonen som brukes av banken eller kredittkortselskapet.
    • Det er ingen utestående beløp.
    Obs! Hvis du trenger å løse fakturerings- og medlemskapsproblemer, går du til Administrere betalingsalternativene dine på Xbox 360
  3. Fjern betalingsalternativet fra kontoen.
  4. Slett filen Marketplace System Data på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:
  5. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  6. Velg Storage.
  1. Velg den primære lagringsenheten.
  2. Velg System Items.
  3. Velg Marketplace System Data.
  4. Velg Delete.
  5. Start konsollen på nytt.
  6. Gå til commerce.microsoft.com og legg til betalingsalternativet på kontoen.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.