Feil 8016ABA5 vises når du prøver å foreta et kjøp eller løse inn poeng på Xbox Live.

Problem

Du ser følgende feil og melding når du prøver å foreta et kjøp eller løse inn poeng på Xbox Live:

8016ABA5

Can't retrieve information from XBOX Live. Please try again later.

Dette betyr kanskje at det er et problem med faktureringskontoopplysningene.

Løsning

Du løser dette problemet ved å angi riktig betalingsinformasjon. Slik gjør du det:

1. Velg Settings og deretter Account.
  2. Velg Billing Information i Account Management.
  3. Trykk A.
  4. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Done.
  5. Velg Sign In.
  6. Angi riktig betalingsinformasjon, og velg deretter Done.
  7. Velg OK.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.