Feilkode 80181102 vises når du prøver å laste ned Xbox 360-innhold

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned Xbox 360-innhold:

80181102

Denne feilen kan bety flere ting:

• Kjøpet ble ikke fullført på riktig måte.
  • Du må slette Xbox Live-profilen, tømme bufferen og laste ned profilen på nytt.
  • Du har problemer med tilkoblingen til Xbox Live eller Internett.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller at kjøpet vises på Xbox Live-kontoen.

Logg på Xbox Live-kontoen. Hvis kjøpet ikke vises, er det kanskje ikke behandlet og registrert. Prøv å kjøpe på nytt. Hvis kjøpet vises, men du fortsatt ikke kan laste det ned, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Slett Xbox Live-profilen din, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

1. Slett Xbox Live-profilen din:
    1. Gå til Innstillinger, og velg deretter Systeminnstillinger.
    2. Velg Lagring.
    3. Velg Alle enheter.
    4. Velg Profiler.
    5. Velg gamertagen for profilen du vil slette.
    6. Velg Slett.
    7. Velg Slett kun profilen. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  2. Tøm systembufferen for å fjerne eventuelle skadede data. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  3. Last ned Xbox Live-profilen din.
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    2. Velg Last ned profil
      Obs!  Vises ikke Last ned profil? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, bekreft, og velg deretter Last ned profil.
    3. Velg Last ned profil nederst på skjermen Last ned profil.
    4. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen. (Hvis du ikke husker legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
    5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.)
      Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må legitimasjonen for den tilknyttede Microsoft-voksenkontoen angis for at du skal kunne laste ned profilen.
    6. Velg lagringsenheten for profilen din.
      Nedlasting av profilen starter. Etter at profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil at passordet for Microsoft-kontoen din må angis for å kunne logge på profilen. Alternativet Husk passord er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir spurt om passordet når du logger på, med mindre du endrer denne innstillingen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.
Hvis du ikke kan løse problemet med forrige løsning, feilsøker du nettverket og tilkoblingen til Xbox Live. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se følgende sider:

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.