Del denne siden

Feilkode 80150003:0 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Problem

Du ser følgende feil når du prøver å logge på Xbox Live:

80150003:0

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live-kontoen din.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å kontakte kundestøtte for Xbox. Pass på at du gir kundestøttemedarbeideren nøyaktig den feilkoden du fikk.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80150003:0 vises når du prøver å logge på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden