Feilkode 805df700 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360

Følgende feilkode vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360:

805df700

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Slett Xbox Live-profilen din, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

Slik gjør du det:

1. Slett Xbox Live-profilen din:
    1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
    2. Velg Storage.
    3. Velg All Devices.
    4. Velg Gamer Profiles.
    5. Velg gamertagen for profilen du vil slette.
    6. Velg Delete.
    7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  2. Tøm systembufferen for å fjerne eventuelle skadede data. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  3. Last ned Xbox Live-profilen din på nytt:
    1. Trykk guideknappen (den store X-knappen i midten) på håndkontrolleren.
    2. Velg Download Profile.
      Obs!  Vises ikke Download Profile? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, bekreft, og velg deretter Download Profile.

3. Velg Download Profile nederst på Download Profile-skjermen.
    4. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke husker den, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
    5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt det, tilbakestiller du passordet.
      Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du skrive inn forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.

6. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Du skal nå kunne logge deg på med Xbox Live-profilen din på konsollen.

Viktig!  Hvis du har lastet ned profilen til en annen konsoll og velger alternativet Remember Password, kan du velge om du vil fjerne passordet eksternt, slik at profilen ikke kan brukes av noen andre på den andre konsollen. Du kan finne ut hvordan ved å se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Løsning 2: Feilsøk nettverkstilkoblingen.

Hvis du vil ha hjelp med tilkoblingsproblemer, kan du se løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360.

Løsning 3: Kontakt Internett-leverandøren.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du kontakte Internett-leverandøren.