Feilkode 8072EE2 vises når du kobler til Xbox Live

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å koble til Xbox Live:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

Status Code: 8072EE2

Dette kan bety at det et problem med faktureringsmetoden for kontoen din.

Problemet kan for eksempel oppstå hvis kredittkortet er utløpt, eller det er et utestående beløp på kontoen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

• Fjern kortet ditt og prøv på nytt.
    Hvis du prøver å kjøpe et nytt Xbox Live-abonnement og får feilkode 80190864, har betalingsalternativet tidligere blitt avvist og kan ikke lenger brukes til registrering. Hvis du har en tidligere ubetalt saldo for et tidligere abonnement på betalingsmåten du prøver å bruke, kan du prøve å bruke et annet kredittkort for kjøpet.
  • Bruk et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort eller medlemskapskort.
    Du kan alternativt kjøpe et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort fra en detaljist og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp støtter Microsoft Points eller tilbyr alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper Microsoft Points eller et forhåndsbetalt kort, må du kontrollere at dette betalingsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.