Feilkoden 807b0191 vises når du leier eller kjøper filmer og TV-programmer eller legger til en betalingsmåte på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å kjøpe eller leie Film og TV-innhold på Xbox 360-konsollen. Det kan også hende du ser denne feilkoden når du prøver å legge til en betalingsmåte til Xbox Live-kontoen:

A purchase error occurred.
Status code: 807b0191

Hvis du får denne feilkoden når du prøver å kjøpe eller leie Film og TV-innhold, kan du ikke kjøpe eller leie innholdet. Hvis denne feilkoden vises når du prøver å legge til en betalingsmåte, kommer du ved en feil tilbake til skjermen der du legger til et betalingsalternativ.

Obs!  Denne feilkoden vises bare i Film og TV på Xbox 360-konsollen.

Løsning

Du løser dette problemet ved å legge til sikkerhetsinformasjon i Microsoft-kontoen din. Dette gjør du ved å gå til Oversikt over sikkerhetsbeviser for Microsoft-kontoen og følge instruksjonene.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.