Feilkode 809B1001 vises når du bruker Kinect-sensoren på Xbox 360

Du får en av disse feilmeldingene mens du bruker Kinect-sensoren:

• Player or play space not detected.
  • Kinect can't see anyone. Please try again.
  • The Kinect sensor is having trouble seeing you.
    809B1001

Dette kan bety at Kinect-sensoren har problemer med å spore kropper.

Løsninger

Løsning 1: Prøv å bruke Kinect-feilsøking

Du kan finne ut hvordan du bruker Kinect-feilsøking ved å se Kinect-bevegelser.

Løsning 2: Prøv å kalibrere Kinect-sensoren

Hvis du allerede har prøvd å bruke Kinect-feilsøking, prøver du å kalibrere Kinect-sensoren. Se Kalibrere Xbox 360 Kinect-sensoren.

Løsning 3: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.