Feilkode 809B1002 vises når du bruker en Kinect-sensor for Xbox 360

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Not enough light

809B1002

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Se Rombelysning for Kinect for å finne ut hva som er den optimale belysningen for Kinect.

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis du fortsatt har dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Løsning 5: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.