Feilkode 809B1003 vises når du bruker Kinect for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker Kinect:

Too much light

809B1003

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

Når feilmeldingen vises, velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Du kan finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte, ved å se Mer om plassering av Kinect-sensoren.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Se Lysforhold i rommet for Kinect for å finne ut hva som er de optimale lysforholdene for Kinect.

Løsning 4: Be om reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.