Feilkode 809B1004 vises når du bruker Kinect for Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Face obscured

809B1004

Dette betyr at Kinect-sensoren ikke ser deg godt nok.

Løsninger

Løsning 1: Juster synslinjen og prøv på nytt

Kontroller at det er nok lys, og at ingenting er i veien mellom deg og Kinect-sensoren, og prøv deretter på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Mer om plassering av Kinect-sensoren og Lysforhold i rommet for Kinect.

Løsning 2: Be om reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med den foregående løsningen, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.