Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode 809B1005 vises når du bruker Kinect for Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du prøver å bruke Kinect for Xbox 360:

Face not detected

809B1005

Dette betyr at Kinect-sensoren ikke ser deg godt nok.

Løsninger

Løsning 1: Juster synslinjen og prøv på nytt

Kontroller at det er nok lys og at ingenting er i veien mellom deg og Kinect-sensoren, og prøv deretter på nytt.

Løsning 2: Be om en reparasjon.

Hvis den forrige løsningen ikke løste problemet, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 809B1005 vises når du bruker Kinect for Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden