Feilkode 809B1007 vises når du bruker Kinect på Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende melding eller feilkode når du bruker Kinect-sensoren:

Body turned

809B1007

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest. Problemet kan skyldes at sensoren ikke er riktig plassert, eller at belysningen i rommet ikke er bra nok til at sensoren kan se deg.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

Når feilmeldingen vises, velger du More Info for å se forslag til hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Du kan finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte, ved å se Mer om plassering av Kinect-sensoren.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Se Lysforhold i rommet for Kinect for å finne ut hva som er de optimale lysforholdene for Kinect.

Løsning 4: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.