Feilkode 809B1008 vises når du bruker Xbox 360 Kinect

Du ser følgende feilkode og -melding når du bruker Kinect-sensoren på Xbox 360:

No player detected

809B1008

Dette betyr at sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

Når feilmeldingen vises, velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Du kan finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte, ved å se Mer om plassering av Kinect-sensoren.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Finn ut mer om optimal belysning for Kinect, og prøv forslagene på Rombelysning for Kinect.

Løsning 4: Be om en reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.