Feilkode 809B1009 vises når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360:

Head not detected

809B1009

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest. Problemet kan enten være at sensoren ikke er riktig plassert, eller at belysningen i rommet ikke er bra nok til at sensoren kan se deg.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Konfigurasjon av Kinect for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen etter at du fulgt fremgangsmåten for riktig konfigurasjon av Kinect, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Hvis du vil finne ut mer om og få forslag til optimale lysforhold for Kinect, kan du se Lysforhold i rommet for Kinect.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Løsning 5: Be om reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.