Feilkode 809B100A vises når du står for langt unna Kinect-sensoren på Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Too far away (809B100A)

Dette betyr at Kinect-sensoren nesten ikke ser deg.

Løsninger

Løsning 1: Flytt deg nærmere Kinect-sensoren, og prøv på nytt

Hvis Kinect-sensoren for Xbox 360 ikke ser deg, må du flytte deg nærmere sensoren og velge Try Again. Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Bruk Kinect-feilsøkingen

Bruk Kinect-feilsøking, slik at Kinect kan spore og se hele kroppen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Feilsøke kroppssporing for Xbox 360 Kinect-sensoren.

Løsning 3: Kontakt kundestøtte for Xbox.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Løsning 4: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.