Feilkode 809B100B vises når du står for nær Kinect-sensoren for Xbox 360

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Too close

809B100B

Dette betyr at du står for nær Kinect-sensoren.

Løsninger

Løsning 1: Flytt deg lenger unna Kinect-sensoren, og prøv på nytt

Velg Try Again når du har flyttet deg bort fra sensoren. Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Bruk Kinect-feilsøkingen

Bruk Kinect-feilsøking, slik at Kinect kan spore og se hele kroppen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Feilsøke kroppssporing for Xbox 360 Kinect-sensoren.

Løsning 3: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.