Feilkode 809B100D vises når du bruker Kinect for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker en Kinect-sensor med Xbox 360-konsollen:

Too far right

809B100D

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Løsning 1: Velg "More info" og deretter "Try again"

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Konfigurere Kinect på Xbox 360 for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen etter at du fulgt fremgangsmåten på denne siden, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Finn ut mer om optimal belysning for Kinect, og prøv forslagene på Rombelysning for Kinect.

Løsning 4: Be om en reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.