Feilkode 809B100E vises når du bruker Kinect for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360:

Lower body not detected

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Velg More info og deretter Try again

Velg More Info på konsollen for å vise forslag til hva du kan gjøre for å prøve å løse problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Se Rombelysning for Kinect for å finne ut hva som er den optimale belysningen for Kinect.

Løsning 4: Be om reparasjon

Hvis du ikke klarer å løse problemet ved hjelp av de første tre løsningsforslagene, må Kinect-sensoren repareres. Logg på for å be om reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-reparasjon: Vanlige spørsmål.