Feilkode 831118FE vises når du prøver å koble til Xbox eller laste ned profilen

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

831118FE

Dette kan bety at det er et problem med Microsoft-kontoen eller gamertagen din.

Løsninger

Løsning 1: Slette gamertagen, tømme bufferen og gjenopprette gamertagen

Prøv følgende fremgangsmåte for å løse problemet:

1. Koble fra alt tilbehør på konsollen, for eksempel hodesettet, minitastaturet for Xbox 360 og Kinect-sensoren.
  2. Slett profilen. Se Laste ned, flytte eller slette Xbox 360-profilen hvis du vil ha mer informasjon.
  3. Tøm systembufferen tre ganger. Se Slik tømmer du systembufferen for Xbox 360.
  4. Gjenopprett gamertagen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.
  5. Oppdater sikkerhetsbevisene. Se Legge til og oppdatere sikkerhetsbevis for Microsoft-kontoen.
  6. Start konsollen på nytt.

Løsning 2: Prøv en direkte kablet modemtilkobling

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, kan du prøve å koble Xbox 360-konsollen direkte til modemet i stedet for å koble den til ruteren. Slik gjør du det:

1. Koble fra nettverkskabelen som kobler ruteren til Xbox-konsollen, på ruteren (la den andre enden av denne kabelen være koblet til Xbox).
  2. Koble fra nettverkskabelen som kobler modemet til ruteren, på modemet. På dette tidspunktet skal verken Xbox eller modemet være koblet til ruteren.
  3. Koble nå Xbox direkte til modemet (bruk den samme kabelen som koblet Xbox til ruteren).
  4. Slå av Xbox-konsollen.
  5. Koble fra strømkabelen på baksiden av modemet.
  6. Etter ett minutt kobler du til modemet igjen, og venter til alle lampene lyser.
  7. Slå på Xbox-konsollen.
  8. Prøv å koble deg til Xbox Live og laste ned profilen på nytt.

Obs!

• Tilkobling av Xbox 360-konsollen til Xbox Live med en kablet tilkobling eliminerer potensielle problemer med forstyrrelser som kan forårsakes av trådløse enheter. Det hjelper også eliminere problemer forårsaket av NAT-blokker (Network Address Translation).
  • Disse trinnene virker bare hvis modemet ikke også fungerer som en ruter.

Hvis du kan koble til Xbox Live og laste ned profilen, kan ruterens konfigurasjon være problemet. Hvis du vil feilsøke problemer med ruteren, går du til foraene for informasjon om nettverksmaskinvare for å finne informasjon om merket og modellen til din spesifikke ruter. Du kan også gå gjennom Nettverksporter som brukes av Xbox Live.

Løsning 3: Prøv løsningen for tilkoblingsfeil for Xbox Live

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, kan du prøve feilsøkingstrinnene i Løsningen for tilkoblingsfeil for Xbox Live.

Løsning 4: Kontakte Internett-leverandøren

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, kontakter du teknisk støtte hos Internett-leverandøren (ISP) for å få mer hjelp. Internett-leverandøren kan hjelpe deg å finne ut hvilken type Internett-tjeneste du har og eventuelle problemer som påvirker nettverksytelsen.

Obs! Xbox Live støtter ikke trådløse eller satellittbaserte Internett-tilkoblinger.

Når du kontakter teknisk støtte, må du ha følgende informasjon tilgjengelig:

• Dokumenter så mye informasjon som mulig om datamaskinen og nettverket. Dokumenter for eksempel merket, modellen og fastvareversjonen til ruteren.
  • Dokumenter den nøyaktige feilmeldingen du mottar.
  • Dokumenter trinnene du allerede har brukt, og resultatene og detaljene du har samlet inn i hvert av disse trinnene.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.