Feilkode 83820070 vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

83820070
Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller at Xbox Live-tjenesten er oppe og går.

Du kan se om Xbox Live-tjenesten er oppe og går, ved å gå til statussiden for Xbox Live.

Løsning 2: Kontroller konto- og faktureringsopplysningene.

Denne feilen kan oppstå hvis konto- eller faktureringsopplysningene for Xbox Live ikke er oppdatert. Du kan kontrollere opplysningene ved å se Slik endrer eller oppdaterer du opplysningene om faktureringskontoen for Xbox Live.

Løsning 3: Slett profilen din, tøm systembufferen, og last deretter ned profilen på nytt.

Systembufferen inneholder midlertidige filer som brukes av Xbox 360-konsollen. Du kan kanskje løse problemet ved å slette profilen og tømme systembufferen.

Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Slett profilen:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    1. Gå til Settings, og velg System Settings.
    2. Velg Storage.
    3. Velg All Devices.
    4. Velg Profiles.
    5. Velg gamertagen du vil slette.
    6. Velg Delete.
    7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.
  1. Tøm systembufferen for Xbox 360.
  2. Last ned profilen på nytt:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    2. Velg Download Profile.
      Obs!  Vises ikke Download Profile? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, bekreft, og velg deretter Download Profile.
    3. Velg Download Profile nederst på Download Profile-skjermen.
    4. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for kontoen din, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
      Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du skrive inn forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.
    5. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Du skal nå kunne logge deg på med Xbox Live-profilen din på konsollen.

Viktig!  Hvis du har lastet ned profilen til en annen konsoll og velger alternativet Remember Password, kan du velge om du vil fjerne passordet eksternt, slik at profilen ikke kan brukes av noen andre på den andre konsollen. Du kan finne ut hvordan ved å se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Løsning 4: Feilsøk nettverkstilkoblingen.

Kontroller Internett-tilkoblingen mellom konsollen og ruteren eller modemet. Hvis du tror at konsollen er riktig koblet til Internett, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkoblingen til Xbox Live eller Løsning for feil på tilkobling til Xbox 360.

Hvis du får feilen når du prøver å få tilgang til innhold du har lastet ned tidligere, kan du også prøve løsningene under Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.