Feilkode 838200c7 vises når du kjøper et abonnement eller innhold på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å kjøpe et abonnement eller innhold på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 838200C7

Dette kan bety ett av følgende:

• Xbox Live-tjenesten er midlertidig nede.
  • Det er et problem med betalingsalternativet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-30T15:21:19.9075251+00:00

Løsning 2: Kontroller at opplysningene for fakturering og betalingsalternativ stemmer.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Slik oppdaterer du faktureringsinformasjonen på nettet:
    1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

2. Hvis du vil oppdatere betalingsalternativene på nettet, kan du se Oppdatere et betalingsalternativ på nettet, velge Oppdatere et betalingsalternativ til venstre på skjermen og deretter følge instruksjonene.