Feilkode 88151000 vises når du logger på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du logger på Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

Status code: 88151000

Dette kan bety at medlemskapsinformasjonen ikke ble lastet ned riktig.

Løsninger

Løsning 1: Last ned profilen på nytt.

Du løser dette problemet ved å flytte og deretter laste ned profilen på nytt. Slik gjør du det:

1. Formater en ekstra minnepinne som en Xbox 360-minneenhet.
  2. Flytt profilen til minnepinnen. Slik gjør du dette:
    1. Koble minnepinnen til konsollen.
    2. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    3. Gå til InnstillingerSysteminnstillinger og deretter Lagring.
    4. Velg Alle enheter.
    5. Velg Spillerprofil, og velg deretter spillerprofilen din.
    6. Velg Flytt.
    7. Velg minnepinnen som du vil flytte profilen til.
    8. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  3. Last ned profilen på nytt. Slik gjør du det:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    2. Velg Last ned profil
      Obs!  Vises ikke Last ned profil? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, bekreft, og velg deretter Last ned profil.
    3. Velg Last ned profil nederst på skjermen Last ned profil.
    4. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
      Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du skrive inn forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.
    5. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen med en gang.

Du skal nå kunne logge deg på med Xbox Live-profilen din på konsollen.

Viktig!  Hvis du har lastet ned profilen til en annen konsoll og velger alternativet Husk passord, kan du velge om du vil fjerne passordet eksternt, slik at profilen ikke kan brukes av noen andre på den andre konsollen. Du kan finne ut hvordan ved å se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Hvis denne løsningen ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Tøm systembufferen.

Tøm systembufferen for å løse problemet. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Innstillinger, og velg Systeminnstillinger.
  3. Velg Lagring eller Minne.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Tøm systemets buffer.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.
  7. Start konsollen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.