Feilkode 8AC80001 vises når du bruker mikrofonen på Kinect-sensoren for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker mikrofonen på Kinect-sensoren for Xbox 360:

Microphone calibration was still busy from the last time it was run

8AC80001

Dette kan bety at Kinect-sensoren er opptatt.

Løsninger

Løsning 1: Vent i 90 sekunder før du prøver å bruke sensoren på nytt.

Løsning 2: Hvis denne meldingen fortsatt vises etter at du har ventet i 90 sekunder, prøver du å starte konsollen på nytt.

Løsning 3: Hvis disse løsningene ikke løser problemet, kan du se Feilsøke lydproblemer med Kinect på Xbox 360 for å få hjelp med lydkalibrering.

Løsning 4: Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.