Feilkoden 8AC80008 vises når du bruker mikrofonen på Kinect-sensoren for Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du bruker den innebygde mikrofonen på Kinect-sensoren for Xbox 360:

Det er et problem med mikrofonen i sensoren

8AC80008

Dette kan bety at sensoren ikke er koblet riktig til.

Løsning

Pass på at sensoren er koblet til på riktig måte, og prøv på nytt.

Xbox 360 S-konsoll

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren fra konsollen, og koble den deretter til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  3. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren fra konsollen.
  3. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  4. Koble USB-kabelen til USB-porten på baksiden av konsollen.
  5. Slå på konsollen.

Hvis løsningen ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.