Feilkode 8AC8000B vises når du bruker Kinect for Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone

8AC8000B

Dette betyr at Kinect-mikrofonen har problemer med å høre deg. Problemet kan være at mikrofonen ikke er kalibrert riktig eller ikke er plassert riktig.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Se Kinect-talegjenkjenning og chat på Xbox 360 for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren slik at mikrofonen kan brukes best mulig.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Be om en reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.