Feilkode 8B05-0018 vises når du oppdaterer konsollprogramvaren

Du ser følgende feilmelding når du laster ned en oppdatering for Xbox 360-konsollen:

• System Update Failed
  • Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support

Denne meldingen vises sammen med feilkoden xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8B05-0018.

Obs!  X-tegnene varierer.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Prøv å installere oppdateringen på nytt.

Slik gjør du det:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox-guideknappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på).
  3. Gå til Settings og velg System Settings.
  4. Velg Nettverksinnstillinger.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at du har nok lagringsplass

Den nyeste oppdateringen for konsollprogramvaren krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarartikler.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tøm systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360 hvis du vil vite hvordan du gjør dette.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har tømt hurtigbufferen. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Sette inn lagringsenheten på nytt

• Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en minnepinne i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller minnepinnen på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve å fjerne harddisken og koble den til på nytt.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Kopier oppdateringen til en minnepinne eller plate, og installer den derfra

Slik gjør du det:

• Kopiere til en minnepinne
  • Obs!  FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
    2. Last ned oppdateringsfilen.
    3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    4. Dobbeltklikk filen for å pakke den ut.
    5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
    6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
    7. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
    8. Start konsollen på nytt.
    9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere konsollprogramvaren, velger du Yes.
  • Brenne til en CD eller DVD
  • Du kan også laste ned oppdateringen på datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
    2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    3. Dobbeltklikk filen for å pakke den ut.
    4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
    5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
    6. Ta platen ut av datamaskinen, og sette den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
    7. Start konsollen på nytt.
    8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere konsollprogramvaren, velger du Yes.

Løsning 6: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må konsollen repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.