Feilkode 8C3200008 vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live:

Sorry, an error has occurred during the transaction. Prøv på nytt senere.
Status code: 8C3200008

Dette kan bety at det et problem med betalingsmåten din. Det kan for eksempel hende at fakturaadressen er feil, eller at kredittkortet som brukes til fakturering, er utløpt.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller faktureringsadressen
Kontroller at faktureringsdressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at betalingsinformasjonen for Xbox Live-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.
Hvis du vil endre faktureringsadressen for Xbox Live-kontoen, kan du se Administrere betalingsalternativene dine på nettet.

Løsning 2: Oppdater betalingsalternativet
Hvis du vil oppdatere betalingsalternativet for Xbox Live, kan du se Oppdatere faktureringsinformasjonen på nett.

Løsning 3: Kontakt banken eller kredittselskapet
Xbox Live-kjøpet kan ha mislykkes fordi:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken din, og kontroller at kortet du bruker er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 4: Bruk et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort eller medlemskapskort hvis det er tilgjengelig
Du kan eventuelt kjøpe et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort fra en forhandler og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp støtter Microsoft Points eller tilbyr alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper Microsoft Points eller et forhåndsbetalt kort, må du kontrollere at dette betalingsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.

Løsning 5: Bekreft at du bruker en godkjent betalingsmåte
Du kan bruke Visa-, MasterCard- eller American Express-kort på markedsplassen for Windows Phone så lenge de tillater internasjonale kjøp. Selv om kortet ditt viser en Visa- eller MasterCard-logo, er det mulig at banken eller det utstedende kredittselskapet ikke godkjenner internasjonale kjøp. Forhåndsbetalte kort, debetkort og gavekort (også kort med Visa- eller MasterCard-logo) kvalifiserer ikke som internasjonale kort, og godkjennes ikke av markedsplassen for Windows Phone.
Hvis kredittkortet ditt er godkjent som betalingsmåte, prøver du den neste løsningen.

Løsning 6: Kontroller kortnummeret, utløpsdatoen, sikkerhetskoden til kortet og navnet på kortet
Skriv inn kredittkortnummeret på nytt uten mellomrom, kommaer eller andre ikke-numeriske tegn. Kontroller at utløpsdatoen, sikkerhetskoden til kortet og navnet du har angitt, er korrekte og samsvarer med det som vises på kortet.

Løsning 7: Prøv kjøpet på nytt senere
Xbox Live-kjøpet kan ha blitt blokkert fordi:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Xbox Live-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke kan ha registrert en manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis det forekommer mange mislykkede kjøp, kan dette føre til at transaksjoner ikke behandles før det ikke er gjort kjøpsforsøk på en stund (vanligvis 24 til 48 timer).