Feil 8C3200008 vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Sorry, an error has occurred during the transaction. Please try again later.
Status code: 8C3200008

Dette kan bety at det er et problem med betalingsalternativet. Det kan for eksempel hende at faktureringsadressen er feil, eller at kredittkortet som brukes til fakturering, er utløpt.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller faktureringsadressen.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 2: Oppdater betalingsalternativet.

Hvis du vil endre eller oppdatere betalingsalternativet, kan du se Oppdatere et betalingsalternativ på nettet og deretter velge Oppdatere et betalingsalternativ eller Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen.

Løsning 3: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Kjøpet kan ha mislyktes på grunn av følgende:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at kortet du bruker, er aktivert, at det har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 4: Prøv kjøpet på nytt senere.

Kjøpet kan være blokkert på grunn av følgende:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Xbox-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke, kan ha en registrering for manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis det skjer mange mislykkede kjøp, kan dette føre til at transaksjoner ikke blir behandlet før du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.