Feilkode 8C320008 vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live:

Sorry, an error has occurred during the transaction. Please try again later.
Status code: 8C320008

Dette betyr kanskje at det er et problem med betalingsmåten. Det kan for eksempel hende at fakturaadressen er feil, eller at kredittkortet som brukes til fakturering, er utløpt.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

• Kontroller fakturaadressen
    Kontroller at fakturaadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at betalingsinformasjonen for Xbox Live-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.

Hvis du vil endre fakturaadressen for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre informasjonen for Xbox Live-kontoen.

• Oppdater betalingsalternativet
    Hvis du vil oppdatere betalingsalternativet for Xbox Live, kan du se Legge til et kredittkort eller en PayPal-konto i betalingsmåtene for Xbox Live.
  • Kontakt banken eller kredittselskapet
    Xbox Live-kjøpet kan ha mislykkes fordi:
    • Kredittkortet er ikke aktivert.
    • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
    • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
    • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.
    Kontakt kredittkortselskapet eller banken og kontroller at kortet du bruker er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.
  • Bruk et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort eller medlemskapskort
    Du kan alternativt kjøpe et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort fra en detaljist og bruke det til å kjøpe med. Merk at ikke alle kjøp støtter Microsoft Points / poeng eller tilbyr alternativer for forhåndsbetaling. Kontroller at dette kjøpsalternativet er tilgjengelig for artikkelen du ønsker å kjøpe, før du kjøper et Microsoft Points-kort eller et forhåndsbetalt kort.
  • Bekreft at du bruker en godkjent betalingsmåte
    Du kan bruke Visa-, MasterCard- eller American Express-kort på markedsplassen for Windows Phone så lenge de tillater internasjonale kjøp. Selv om kortet ditt viser en Visa- eller MasterCard-logo, er det mulig at banken eller det utstedende kredittselskapet ikke godkjenner internasjonale kjøp. Forhåndsbetalte kort, debetkort og gavekort (også kort med Visa- eller MasterCard-logo) kvalifiserer ikke som internasjonale kort, og godkjennes ikke av markedsplassen for Windows Phone.

Hvis kredittkortet ditt er godkjent som betalingsmåte, prøver du den neste løsningen.

• Kontroller kortnummeret, utløpsdatoen, sikkerhetskoden til kortet og navnet på kortet
    Skriv inn kredittkortnummeret på nytt uten mellomrom, kommaer eller andre ikke-numeriske tegn. Kontroller at utløpsdatoen, sikkerhetskoden til kortet og navnet du har angitt, er korrekte og samsvarer med det som vises på kortet.
  • Prøv kjøpet på nytt senere
    Xbox Live-kjøpet kan ha blitt blokkert fordi:
      For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
    • Xbox Live-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
    • Betalingsalternativet du vil bruke kan ha registrert en manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent mellom 24 og 48 timer før du gjennomfører transaksjonen på nytt. Hvis det forekommer mange mislykkede kjøp, kan dette hindre at transaksjoner behandles før det ikke er gjort kjøpsforsøk på en stund (vanligvis 24 til 48 timer).

Hvis disse løsningene ikke løser problemet, går du til det nettbaserte servicesenteret og klikker Start en reparasjonsforespørsel for å be om en reparasjon. Søk i feilkoder/statuskoder for Xbox

Har du spørsmål om reparasjon eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparasjon: vanlige spørsmål.