Feil 8C320008 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker Xbox Live:

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later
Statuskode: 8C320008.

Dette kan bety at kontoen din har blitt sperret av en av følgende årsaker:

• Feilaktig eller ufullstendig faktureringsinformasjon
  • En saldo på kontoen
  • For mange nylige kjøpsforsøk fra Xbox Live-kontoen
  • Mistenkelig eller bedragersk adferd

Obs!  Før du prøver løsningene nedenfor, kan du se om Xbox Live-tjenesten er i drift, ved å gå til statussiden for Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Endre betalingsmåte for Xbox Live og overfør saldoen

Denne feilen kan oppstå hvis kredittkortet er utløpt eller det er et utestående beløp på Microsoft-kontoen. Hvis du vil legge til et nytt kort og overføre et utestående beløp, følger du fremgangsmåten under Slik endrer du betalingsmåten for Xbox Live og overfører saldoen.

Løsning 2: Kontakt kundestøtte for Xbox. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox for å finne ut hvorfor Xbox Live-kontoen er sperret.