Feil 8C320008 vises når du prøver å logge på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å logge på Xbox 360-konsollen:

Det er et problem med Xbox Live. Prøv på nytt senere
Statuskode: 8C320008.

Dette kan bety at det et problem med Microsoft-kontoen på grunn av følgende årsaker:

• Feil eller ufullstendig faktureringsinformasjon.
  • Du har en utestående saldo på kontoen.
  • For mange nylige kjøpsforsøk fra Xbox-kontoen.
  • Mistenkelig eller bedragersk adferd.
  • Kredittkortet eller debetkortet som brukes for kontoen, har ikke blitt aktivert.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Xbox-kjøpet kan ha mislyktes fordi:

• Kredittkortet eller debetkortet har ikke blitt aktivert.
  • Kredittkortet eller debetkortet ble avvist fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet eller debetkortet er ikke godkjent for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kortselskapet eller banken, og kontroller at kortet du bruker, er aktivert og har penger på det, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 2: Betal eventuelle utestående beløp på Microsoft-kontoen

Hvis du har et betalingsalternativ som er knyttet til et abonnement med et utestående beløp, må du betale beløpet du skylder, før du kan foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen.

Slik betaler du det forfalte beløpet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen.
  2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Obs!  Hvis abonnementet har forfalt, kan du ikke bruke en forhåndsbetalt kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det utestående beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.

Løsning 3: Endre betalingsalternativet.

Hvis du vil endre eller oppdatere betalingsalternativet på nettet, kan du se Oppdatere et betalingsalternativ på nettet, velge Oppdatere et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og deretter følge instruksjonene på skjermen.