Feil 8C320008 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker Xbox Live:

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later
Statuskode: 8C320008.

Dette kan bety at kontoen din har blitt sperret av en av følgende årsaker:

• Mistenkelig eller bedragersk adferd
  • Feilaktig eller ufullstendig faktureringsinformasjon

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Oppdatere betalingsmåten. Hvis du vil oppdatere betalingsmåtene for Xbox Live, kan du se Legge til en betalingsmåte for Xbox Live-kontoen.

Løsning 2: Kontakt kundestøtte for Xbox. Hvis du opplever dette problemet, kontakter du Kundestøtte for Xbox for å finne ut hvorfor Xbox Live-kontoen er sperret.