Logg på
Del denne siden

Feil 8C320008 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker Xbox Live:

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later.
Status code: 8C320008.

Dette kan bety at kontoen din har blitt sperret av en av følgende årsaker:

• Feil eller ufullstendig faktureringsinformasjon.
  • Du har en utestående saldo på kontoen.
  • For mange nylige kjøpsforsøk fra Xbox Live-kontoen.
  • Mistenkelig eller bedragersk adferd.
  • Kredittkortet eller debetkortet som brukes for kontoen, har ikke blitt aktivert.

Obs!  Før du prøver løsningene nedenfor, kan du se om Xbox Live-tjenesten er oppe og går, ved å gå til statussiden for Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontakte banken eller kredittselskapet.

Xbox Live-kjøpet kan ha mislyktes fordi:

• Kredittkortet eller debetkortet har ikke blitt aktivert.
  • Kredittkortet eller debetkortet ble avvist fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet eller debetkortet er ikke godkjent for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kortselskapet eller banken, og kontroller at kortet du bruker, er aktivert og har penger på det, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 2: Endre betalingsalternativ for Xbox Live og overføre saldoen.

Denne feilen kan oppstå hvis kredittkortet eller debetkortet er utløpt eller det er en utestående saldo på Microsoft-kontoen. Hvis du vil legge til et nytt kort og overføre en eventuell utestående saldo, følger du fremgangsmåten i Slik endrer du betalingsmåten for Xbox Live og overfører saldoen.

Løsning 3: Kontakte kundestøtte for Xbox.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox for å finne ut hvorfor Xbox Live-kontoen er sperret.