Feilkode 90-803C0002 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av en video du har lastet ned fra Xbox Live eller strømmet fra en datamaskin eller en plate i Xbox 360-konsollen:

90-803C0002

Dette kan bety at du ikke har lisensen som kreves for å spille av innholdet.

De fleste feil ved avspilling av video skyldes følgende årsaker:

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å prøve feilsøkingstrinnene under Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.