Feilkode 94-80153906 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video du har lastet ned fra Xbox Live eller strømmet fra datamaskinen eller en plate i Xbox 360-konsollen:

94-80153906

A license is not available for this content. The license is missing, expired, corrupted, or does not belong to the current gamertag.

Dette betyr at du ikke har lisensen som kreves for å spille av innholdet.

De fleste feil ved avspilling av video skyldes følgende årsaker:

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å prøve feilsøkingstrinnene under Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.