Feilkode 94-803C0009 vises når du spiller av en leievideo på Xbox 360

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du spiller av en leievideo på Xbox 360-konsollen:

94-803C0009

Dette betyr at en lisens ikke er tilgjengelig for denne leievideoen. Lisensen for denne artikkelen mangler, er utløpt eller skadet.

De fleste feil ved avspilling av video skyldes følgende årsaker:

Løsning

For å kunne løse dette problemet må du fjerne leievideoen fra samlingen og deretter leie den på nytt via Film og TV Store. Slik fjerner du leievideoen fra samlingen:

1. Gå til TV & Movies.
  2. Velg Film og TV.
  3. Velg My Movies under My Videos.
  4. Velg leievideoen, og trykk deretter X for å fjerne den fra samlingen.

Når du har fjernet leievideoen, kan du leie den på nytt via Film og TV Store. Se Slik kjøper eller leier du innhold fra Xbox Live på Xbox 360 eller datamaskinen hvis du vil ha mer informasjon.