Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode 95-C00DF234 vises når du spiller av en leid video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video på Xbox 360:

95-C00DF234

The rental license expired in the middle of playback.

Løsning

For å kunne løse dette problemet må du leie videoen på nytt fra videobutikken på Xbox Live. Se Kjøpe og leie videoer på Xbox 360-konsollen.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 95-C00DF234 vises når du spiller av en leid video på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden