Feilkode 96-80150017 vises når du spiller av en video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av en video fra Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

96-80150017

Dette kan bety at videoen ikke lenger er tilgjengelig på Xbox Live.

Mer informasjon

Slik fjerner du videoen fra film- og TV-samlingen din:

1. Gå til TV & Movies.
Xbox 360-dashbordet, der fanen TV & Movies er valgt
  1. Velg Movies & TV.
  2. Velg My Movies, My TV Shows eller My Game Videos under my videos.
  3. Velg videoen som ikke lenger er tilgjengelig, og trykk deretter X-knappen  for å fjerne den fra samlingen.