Feilkode 96-80153004 vises når du spiller av en video fra Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av en video fra Xbox Live i Film og TV:

96-80153004

Dette kan bety at videoen er DRM-beskyttet (Digital Rights Management), og at lisensen ikke lenger er tilgjengelig for den på Xbox Live. Se Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.

Løsning

En lisens er ikke tilgjengelig fordi denne videoen ikke lenger er tilgjengelig på Xbox Live. Du må fjerne videoen fra Xbox-videosamlingen din.

1. Gå til TV & Movies.
  2. Velg Film og TV.
  3. Velg My Movies, My TV Shows eller My Game Videos under my videos.
  4. Velg videoen som ikke lenger er tilgjengelig, og trykk deretter X for å fjerne den fra samlingen.