Feilkode 999 vises når du prøver å starte Xfinity-appen på Xbox 360-konsollen

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å starte Xfinity-appen på Xbox 360-konsollen:

We were unable to activate XFINITY® TV on Xbox 360.

Status code: 999

Det kan også hende at du vil se en melding som ligner på denne:

The setup process has timed out. Please try again in a few minutes. If you continue to have issues, please visit http://www.xfinity.com/xbox for more information.

Dette kan bety at Xfinity-appen ikke kan aktiveres på Xbox 360-konsollen. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis Xfinity-tjenesten ikke kan autentisere kontoen, eller Xbox 360 ikke kan koble til Xfinity-serverne.

Løsning

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du løser dette problemet, kan du gå til Xfinity.com/xbox eller ta kontakt med kundestøtte for Xfinity på (877) 599-1846.