Feilkode E01 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende feilmelding og -kode når du bruker Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E01

Dette betyr at det kan være et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

• Xbox 360 S-konsoll
    1. Koble fra alt tilbehør, og koble det deretter til igjen.
    2. Fjern harddisken.
    3. Fjern eventuelle minnepinner. Slik gjør du det:
      1. Slå av Xbox 360-konsollen.
      2. Koble fra eventuelle minnepinner som er koblet til konsollen.
      3. Slå på konsollen.

Hvis dette trinnet løste problemet, kobler du til minnepinnen på nytt for å bekrefte at feilen bare oppstår når minnepinnen er koblet til. Hvis dette er tilfelle, bør du bruke en annen minnepinne.

4. Rull tilbake de gjeldende programvareoppdateringene på konsollen, og bruk nye. Slik gjør du det:
      1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
      2. Gå til Settings, og velg System Settings.
      3. Velg Storage.
      4. Merk av (men ikke velg) Memory Unit.
      5. Trykk følgende knapper i rekkefølge på håndkontrolleren:
        1. Venstre skulderknapp/LB
        2. Høyre skulderknapp/RB
        3. X-knappen

Vet du ikke hvor disse knappene er på håndkontrolleren? Se Kabelbaserte og trådløse Xbox 360-håndkontrollere.

6. Gjenta trinn d.
      7. Når du ser følgende melding, velger du Yes:
          Delete System Update
          If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, visit www.xbox.com/storage.
          Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?
          Yes
          No
      8. Xbox 360-konsollen startes på nytt. Bruk de siste programvareoppdateringene.
  • Den originale Xbox 360-konsollen

Bruk løsningen for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.