Feilkode C000-0001 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Du ser følgende feil og melding når du prøver å laste ned en oppdatering:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Obs!  x-symbolene er plassholdere. Disse symbolene varierer i den faktiske feilmeldingen.

Dette betyr kanskje at konsollen har blitt manipulert eller modifisert, og at den har blitt utestengt.

Løsning

Gjør følgende for å kunne spille spill frakoblet på konsollen når den er utestengt:

1. Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  2. Du må deaktivere automatisk pålogging, slik at du kan spille spill mens du er frakoblet. Slik deaktiverer du automatisk pålogging:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox-dashbordet.

Konsollen kan nå spille eksisterende spill frakoblet. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil imidlertid generere en feilmelding.

Hvis du vil ha informasjon om utestenging av Xbox Live-konsoll, kan du se Informasjon om utestenging av konsoll fra Xbox Live.