Feil C000-000E vises når du laster ned en oppdatering til Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E

Oppdateringen mislyktes.

Obs!  X-tegnene i denne feilkoden varierer.

Denne feilmeldingen betyr at konsollen ikke kunne laste ned en programvareoppdatering fra Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Feilsøk problemer med programvareoppdateringen

Hvis programvaren på Xbox 360-konsollen ikke oppdateres som den skal, kan du prøve feilsøkingstipsene under Feilsøke problemer med en oppdatering for Xbox 360-konsollen.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Løsning 3: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må konsollen repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.