Feilkode C000-0010 vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Update failed

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010

Obs!  x-tegnene varierer.

Dette betyr at det oppstod en maskinvarefeil på konsollen, og du må be om en reparasjon.

Løsning

Hvis det er en maskinvarefeil på konsollen, må den repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.