Feil C000-0013 oppstår når du prøver å installere en Xbox 360-oppdatering fra en plate

Du ser følgende feilmelding når du prøver å installere en Xbox 360-oppdatering fra en plate:

C000-0013

Can't Process the Update. If the problem persists, go to
www.Xbox.com/support.

Dette betyr at du kanskje har fjernet spillplaten fra diskstasjonen ved et uhell mens systemet ble oppdatert, eller det kan hende at spillplaten er skitten eller skadet.

Løsninger

Løsning 1: Sett inn igjen eller rengjør spillplaten, og start konsollen på nytt. Dette gjør at installasjonsprosessen starter på nytt.

Løsning 2: Koble konsollen til Internett for å installere oppdateringen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Løsning 3: Oppdater programvaren i konsollen ved å først kopiere oppdateringen til en minnepinne eller CD. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Feilsøke problemer med en oppdatering for Xbox 360-konsollen.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må konsollen repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.