Feilkode C000-0032 vises når du prøver å laste ned en systemoppdatering for Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en systemoppdatering for Xbox 360:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0032

Can't Process the Update. Hvis problemet vedvarer, går du til www.Xbox.com/support.

Obs!  x-tegnene varierer.

Det betyr at du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live.

Obs!  Hvis du også ser feilkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx når du prøver å laste ned en systemoppdatering for Xbox 360-konsollen, betyr det at nedlastingen mislyktes. Du finner mer informasjon under Feilkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oppstår når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering.

Løsning

1. Prøv å installere oppdateringen på nytt.
  2. Hvis du fortsatt har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se løsningen for tilkoblingsfeil for Xbox Live.

Obs! Du kan også oppdatere programvaren i konsollen ved å kopiere oppdateringen til en minnepinne eller en plate. Se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C000-0032 vises når du prøver å laste ned en systemoppdatering for Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?