Feilkode C000-0034 oppstår når du prøver å installere en oppdatering fra en lagringsenhet

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du prøver å installere en oppdatering til Xbox 360-konsollen fra en lagringsenhet:

C000-0034

Can’t read the update from your storage device. Please reinsert it to continue the update.
If the problem persists, visit www.xbox.com/support

Dette kan bety at det et problem med lagringsenheten.

Løsning

Kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke Kontakt oss-koblingen nederst på denne siden.